Tijd Voor Thee

Thee en koffie wordt door heel veel mensen gedronken. Vaak wordt er ook gezegd, je drinkt koffie of thee. Dat zou jammer zijn, er zijn vele bijzondere theeën en evenzoveel bijzondere koffies. Ook de manier van zetten heeft daar enorm veel invloed op. En niet vergeten het moment van de dag en de sfeer om je heen hebben allemaal invloed op je smaakbeleving. Wij proberen dat de beleving zo goed mogelijk tot je recht komt. Zodat je echt geniet van koffie of thee.

Wanneer je de eerste keer bij ons iets proeft ga je natuurlijk heel erg op alles letten. Dat mag, we hebben niets te verbergen, je zult ook vele bijzondere smaken proeven, waarvan je het bestaan niet wist. Toch is het ook zo, dat een smaak een gewenning geeft, het kan dus ook soms zomaar zijn dan je onze thee en koffie moet leren drinken. Maar zoals het vaak is met dingen die je moet leren, dat zijn wel de smaken die het beste en lekkerste zijn. Het nadeel is dat je wat je eerst misschien erg lekker vond je nu ineens niet meer bijzonder vind.

Tot slot, vele mensen gebruiken suiker (of iets dergelijks) en/of melk in koffie en thee. Nu zeggen we niet gelijk, dat is zonde maar je verdrijft veel bijzondere geuren en smaken. Iedereen moet doen wat hij lekker vindt. Toch raden we je aan om gelijk te stoppen met melk en suiker. Dus niet afbouwen maar gelijk weg ermee. De eerste paar kopjes zijn daarna vaak niet lekker maar al snel gaat er werkelijk een wereld voor je open. Je snapt gelijk al niet waarom je het ooit in je bakje thee of koffie hebt gedaan. Bij onze koffie en thee hoef je de smerige smaakjes, vaak bittere smaken, niet te verdrijven. Dit omdat we producten van zeer hoge kwaliteit hebben. Al valt over smaak natuurlijk nooit te twisten…

Thee soorten

Netzo als alles valt thee onder te verdelen in verschillende soorten thee. Er zijn mensen die ze onderverdelen in twee groepen. Thee en Geen thee. Oftewel alles valt onder thee als er theeblaadjes in zit van de theeplant. En al het andere is geen thee, dus noemen we het geen thee. Wij respecteren deze definitie maar wij vinden dat je alles thee kunt noemen als je er thee van kunt zetten. Dus theeblaadjes maar ook bijvoorbeeld brandnetel.