Proeflokaal Koffie

De volgende koffies staan op ons krijtbord in het proeflokaal:

KOFFIE STANDAARD: * € 1,95
ESPRESSO: *
(de koffie waarvoor de machine is gemaakt)
€ 1,95
DUBBELE ESPRESSO * € 2,95
CAPPUCCINO *
(espresso met melkschuim)
€ 2,45
LATTE MACCHIATO
(espresso met opgeklopte melk en melkschuim)
€ 2,95
SPECIALI-TIJDVOOR
(dubbele espresso met siroop in de opgeklopte melk en melkschuim)
€ 3,95
KOFFIE VERKEERD / LATTE *
(espresso met warme melk, door elkaar)
€ 2,95
CHOCOIATO *
(dubbele espresso met warme chocolademelk en slagroom)
€ 3,95
ICED CAPPUCCINO *
(erg koud en erg lekker)
€ 2,95
+ SIROOP *
(smaakje zonder alcohol)
+€ 0,50
(WARME) WAFEL (POEDERSUIKER)
€ 1,45
FLUFFY (voor kids)* € 0,50
DECAFE KOFFIE * € 0,50

 • TEEK EUH WEE mogelijk met *


 • Proeflokaal Thee

  Gemiddeld zijn er 80 verschillende soorten thee die je kunt drinken bij ons. Het aanbod verschilt per dag.
  We hanteren voor jou en ons gemak gewoon 1 prijs, ongeacht welke thee je kiest.
  De thee wordt geserveerd op een zeer bijzondere manier waar je zelfs al met genieten begint terwijl te thee aan het trekken is.
  Je krijgt meer dan voldoende om 2 glazen te vullen voor € 2,45.
  Ook mogelijk met honing voor € 2,95


  Iced Cappuccino

  Sinds binnenkort kun je bij Tijd Voor ook genieten van onze overheerlijke Iced Cappuccino. Erg koud en erg lekker. Om direct te drinken of mee te nemen.


  Teek Euh Wee

  Wil je wel lekkere koffie of heerlijke hete kruidige thee drinken maar niet bij ons zitten? Wij hebben de TEEK EUH WEE, om mee te nemen dus! Ideaal van en naar het station, wanneer je wacht op het bruidspaar bij het gemeentehuis of wanneer de koffie uit de automaat waar je werkt alleen maar ‘slootwater’ geeft. Maar vooral omdat die zo ontzettend lekker en voordelig is!


  Koffie malen

  De door u aangeschafte koffie kan door ons gratis op uw gewenste grofheid gemalen worden.


  Tijd Voor Cadeaubon

  Wij hebben een mooie TIJD VOOR Cadeaubon. De waarde van de bon bepaal je zelf. Daardoor geschikt voor alle gelegenheden en heb je veel of weinig te besteden, het maakt niets uit. Deze is voor alles in te wisselen bij ons in de winkel. Zoals thee, koffie, toebehorende, hebbedingetjes etc. etc. etc. Zelfs als je met je gezin bij ons lekker komt genieten van Cappuccino kunt je er mee betalen. Vanzelfsprekend is het mogelijk de bon in te pakken in een mooie geschenkverpakking. En heb je zelf ideetjes, deel ze met ons en we gaan er wat moois van maken.


  Bestelling plaatsen

  Alles wat wij in onze knusse winkel aanbieden kunt u ook bestellen, zodat wij het naar u brengen of opsturen.
  Lees meer...


  Tijd Voor Cadeaubon Plus

  Dan hebben we ook nog de TIJD VOOR Cadeaubon PLUS. Deze is precies hetzelfde als de voorgaande met 20% korting. Je betaald bijvoorbeeld 10 euro en de Cadeaubon is dan 12 euro waard. Deze bon is NU te koop tot 1 oktober 2013 (één van onze openingsacties dus) en in te wisselen vanaf 1 februari 2014.
  Deze bon kun je natuurlijk ook voor jezelf kopen, zelfs een bank geeft geen 20% rente! Wil je sparen voor iets of je komt toch geregeld wat lekkers bij ons halen de TIJD VOOR Cadeaubon PLUS is dan een goed idee.
  Voor ons is deze TIJD VOOR Cadeaubon PLUS ook een geschenk. Zoals iedereen weet is het tegenwoordig lastig om een onderneming op te zetten. Met deze bon helpt u ons juist met een zeer goede start. Het lijkt een beetje op crowdfunding. Wij hebben geld en hoeven dat niet te lenen. En kunnen dit dus goed investeren. We hebben de mentaliteit van eerst moet er geld worden verdient alvorens we het uitgeven. (in zoverre dat mogelijk is bij het starten van onze winkel) Je steunt ons dus letterlijk en je krijgt daar dus 20% korting voor terug.


  Ruimte gebruiken voor meeting

  Wil je een keer met een groep, zoals je collega’s, vrienden, familie lekker onder het genot van vele kopjes koffie en/of thee waar dan ook over discussiëren dan zijn daar ook veel mogelijkheden in. Zo kun je de winkelruimte (’s avonds) afhuren. De winkelruimte is niet groot, dus het is per definitie gezellig.
  Dus ook ideaal om op een centraal gelegen locatie te vergaderen. Kom langs of neem contact met ons op en bespreken wij de mogelijkheden. Overigens dit wel uiterlijk 1 week voor de geplande datum zodat alles wat je wenst ook aanwezig is. De donderdagavond is niet mogelijk omdat er dan koopavond is in Nijverdal.