Bereikbaarheid

Onze winkel is op alle manieren makkelijk te bereiken. Parkeerplaatsen zijn er in overvloed, dichtbij en goedkoop.

AUTO:
Volg de borden "Centrum" en vervolgens "parkeergarage Henri Dunant (Máximastraat)". In de parkeergarage kiest in "uitgang Willem Alexanderstraat". Dat is na het inrijden, omlaag en gelijk aan de linkerkant. Buiten bij de uitgang loopt je naar links langs het gebouw en na 10 meter vind je onze winkel.

Onze winkel is op de rand van een voetgangersgebied. Tegenover het Huis van Cultuur en Bestuur. Hierin zitten het gemeentehuis, bibliotheek, VVV kantoor, theater en diverse andere winkeltjes en horeca voorzieningen. Ook zit er tegenover ons een filiaal van de Rabobank met diverse geldautomaten. Mocht je de winkel niet kunnen vinden, vraag dan naar één deze twee locaties en u zult dan gelijk onze winkel zien.


Grotere kaart weergeven

TREIN:
De winkel is vanaf het station binnen 2 minuten te bereiken. Bij het station neem je de uitgang richting het centrum. Je loopt langs de grote dikke eiken en de RK kerk richting de drukke Grote Straat. Deze steek je recht over en je loopt de Máximastraat in. Dan eerste straat rechts en aan de rechterkant kom je dan langs de winkel (kruising Johan Frisostraat).

BUS:
Zie treinstation, echter dan wel eerst vanaf busstation door het station over de sporen richting het centrum.

Ook kunt (vooral wanneer je met de bus uit de richting Rijssen komt) uitstapen bij bushalte "Gemeentehuis" aan de Constatijnstraat. Dan iets verder lopen (langs achterkant Gemeentehuis) en aan de rechterhand de Johan Frisostraat inlopen. Je ziet onze winkel op de kruising aan het eind van de weg.Tijd Voor Facebook

Meld je aan op onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van onze acties